Lekker ongemakkelijk

Eerder heb ik geschreven over mijn ervaring met dingen buiten je comfort zone doen. En dat ik dit probeer met regelmaat te doen.


Laatst heb ik weer een tripje gemaakt buiten mijn veilige en comfortabele bubbel. En zoals verwacht was het was weer heerlijk ongemakkelijk.

Oude foto’s

Voor mijn website moest ik goede foto’s hebben. Foto’s van mijzelf. Mijn vormgever (Barry) vond mijn oude foto’s maar niks. Ook mijn trainer (Mark) gaf aan dat mijn oude foto’s echt niet konden als ik serieus mensen wil inspireren en motiveren tot een gelukkig leven. En bedankt….

Lekker ongemakkelijk

Deze foto geeft volgens mij wel aan dat ik mij behoorlijk ongemakkelijk voel voor de camera. Zeker als het heel officieel gaat met een echte fotograaf, een echte assistent en echte instrumenten. Letterlijk in de spotlights.

Maar aangezien ik er wel waarde aan hecht dat mijn website er professioneel en gelikt uit ziet moest ik met mijn billen bloot. Barry wist gelukkig een goede fotograaf en die heb ik dan ook benaderd. Hij en zijn assistent Esther wisten mij van te voren aardig op mijn gemak te stellen. Maar eerlijk is eerlijk, ik zag er als een berg tegen op. Ik had er tijdens de shoot en achteraf ook echt niet echt een goed gevoel over. Ik voelde me vooral een enorme kluns.

Fotoshoot

Meevaller

Ik was er dan ook van overtuigd dat de foto’s niet echt een succes zouden worden. Tot ik  vanmorgen mijn mailbox opende. Tuurlijk zaten er wat foto’s bij waar de ongemakkelijkheid er vanaf druipt maar merendeel zijn gewoon hele mooie foto’s! Althans, dat vind ik. Kijk, een fotomodel zal ik nooit worden maar het resultaat is prima. Daarnaast ben ik weer een ervaring rijker en heb ik mijn wereld weer een beetje vergroot. Paul en Esther, bedankt!

Benieuwd naar mijn volgende uitstapje buiten mijn comfort zone? Houd dan mijn blog en Facebook pagina goed in de gaten.

Over de schrijver
Ik ben Bregtje en ik schrijf met regelmaat en heel veel liefde artikelen waarmee ik (hopelijk) bijdraag aan de persoonlijke en spirituele ontwikkeling van mijn medemens. Mijn bijdrage om deze wereld een stukje mooier te maken.
Reactie plaatsen