Samenwerken

Op zoek naar een inspirerende samenwerking?

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt een de persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling van mijn lezers? Ben jij op zoek naar een manier om jouw product of dienst meer zichtbaar te maken?


Laten we onze krachten dan bundelen!

Inspireren door samen te werken

Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor mezelf en manieren om mijn lezers ook mee te nemen in deze flow. Deze inspiratie gaat niet alleen over geschreven content maar vooral ook over nieuwe ervaringen met bepaalde producten en diensten. Want in de ervaring van het nieuwe zit immers de groei. 

 

Heb jij dus een product of dienst wat als doel heeft een bijdrage te leveren aan het welzijn en de innerlijke groei en ontwikkeling van mijn lezers? Neem dan gerust contact met mij op. Wie weet komt er een mooie vruchtbare samenwerking uit voort en maken we samen de wereld een stukje mooier. 

Samenwerken met bedrijven en zelfstandigen

Er zijn verschillende manieren waarop wij een samenwerking vorm kunnen geven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een advertorial, een gesponsord artikel of een review.


Om het wat meer handen en voeten te geven:  ik 'test' bijvoorbeeld  jouw product of dienst en schrijf hier een review over. Je kan me dus uitnodigen voor een retreat of een workshop die jij aanbiedt zodat ik een review kan schrijven. Ik kan ook een link naar jouw product of dienst opnemen in een bestaand artikel of een stuk schrijven in een artikel met diverse tips over een bepaald onderwerp. Maar het kan ook zijn dat je zelf een (passend) artikel aanlevert wat ik plaats op Change of Heart en/of verstuur naar mijn mailinglijst.


Met andere woorden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je interesse in bovenstaande of heb je een ander idee dat je graag wilt voorleggen, neem gerust contact op. 

Samenwerken gastbloggers

Naast bovenstaande bied ik ook graag ruimte aan nieuwe bloggers die graag hun content onder de aandacht van een groter publiek willen brengen. Ik weet als geen ander hoe lastig het in het begin is om lezers te krijgen wanneer je net begint. 


Als jouw artikel past bij waar Change of Heart voor staat kunnen wij een samenwerking aan gaan. Bij een gastartikel zal ik dit altijd vermelden. En natuurlijk link ik naar jouw website, goed voor je ranking!

Wat kun je van mij verwachten

Niet om mezelf een schouderklopje te geven (of misschien toch stiekem wel een beetje), kenmerkend voor een samenwerking met mij is mijn betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met andere woorden: ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Daarnaast is alles bespreekbaar. Een samenwerking werkt natuurlijk twee kanten op dus bovenstaande verwacht ik ook van mijn samenwerkingspartner.

 

Wat je praktisch gezien van mij kan verwachten is dat ik altijd mijn teksten zelf schrijf. Tenzij we in onze samenwerking anders overeenkomen. Al mijn artikelen zijn SEO geoptimaliseerd. Nieuwe artikelen promoot ik Facebook en verstuur ik naar mailingslijst. Wanneer een bestaand artikel wordt voorzien van een nieuwe link zal ik dit artikel nogmaals promoten op Facebook. Ik zal nooit een artikel plaatsen zonder toestemming van de opdrachtgever. 

Mijn online bereik

Change of Heart krijgt per maand 10.500+ websitebezoekers.

Op Facebook heeft Change of Heart 6000+ volgers,

Daarnaast heb ik een mailinglijst met 2400+ leden

Disclaimer

Ik geef altijd mijn persoonlijke mening en plaats geen artikelen waar ik niet achter sta. Ik ga dan ook geen samenwerkingen aan die niet passen bij de doelgroep van Change of Heart. Bij een gesponsorde blog of samenwerking vermeld ik dit altijd onder het artikel. Elk blog wordt met zorg geschreven zodat het echt past bij changeofheart.nl. 

Contact

Wil je met me samenwerken of meer informatie? Of wil je me uitnodigen voor een evenement of mij een product opsturen?

Neem contact met me op: info@changeofheart.nl