"Ontdek hoe je met een unieke methode afkomt van je belemmerende onzekerheid, de ontevredenheid over je lichaam en het jezelf niet goed genoeg vinden"

Als jij er klaar voor bent om jouw belemmerende onzekerheid definitief te overwinnen zonder honderden euro's te investeren in een duur therapietraject, dan is dit de meest belangrijke pagina die je ooit hebt gelezen.

IK HEB EEN AANTAL VRAGEN VOOR JE:

 1. Ben je zo ongelukkig en onzeker over je lichaam dat je jezelf haast niet naakt durft te bekijken voor de spiegel?
 2. Vraag jij jezelf de hele dag door af of je het wel goed doet en of je wel goed genoeg bent?
 3. Ben jij vaak lief voor anderen maar niet lief genoeg voor jezelf waardoor je constant heb gevoel hebt te leven voor anderen?
 4. Heb jij wel een mening maar durf je deze nooit te geven omdat je bang bent voor de reactie van anderen?
 5. Ben jij in een groep vaak het buitenbeentje of val je simpelweg gewoon niet op?
 6. Heb je een relatie maar is deze niet gelijkwaardig omdat je nooit je grenzen durft aan te geven?
 7. Voel jij je soms als een kameleon omdat je je altijd gedraagt naar wat een ander verwacht?
 8. Heb jij een enorme energielek omdat je jezelf niet voldoende waard vindt om de rust te pakken die je zo hard nodig hebt?
 9. Ben jij jezelf constant aan het vergelijken met anderen maar vind jij jezelf in deze vergelijking eigenlijk nooit  beter/mooier/slimmer dan een ander?
 10. Heb jij van te voren al dagen buikpijn wanneer je weet dat je moet spreken voor een groep?
 11. Laat jij je regelmatig overrulen door mensen die wél durven opkomen voor wat zij vinden?
 12. Heb jij een aantal van die stemmen in je hoofd die jou geregeld vertellen dat je tekort schiet en dat je een sukkel bent?
 13. Durf jij tijdens het vrijen niet aan te geven wat je écht lekker vindt waardoor je simpelweg niet geniet zoals je eigenlijk graag zou willen? 
 14. Heb jij vaak de behoefte om jouw pijn weg te eten, weg te drinken of weg te Netflixen waardoor je je uiteindelijk nog slechter voelt dan daarvoor?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om deze brief helemaal door te lezen. Dit omdat ik je exact ga vertellen hoe ik zelf van mijn enorme onzekerheid ben afgekomen.


Ik ben nu niet alleen eindelijk happy ben met mijn lichaam (zonder er iets aan verandert te hebben), ik ben ook intens gelukkig met alle keuzes die ik sindsdien heb durven maken die ervoor hebben gezorgd dat ik nu sta waar ik sta:

 • ik ben krachtig en energiek
 • ik ben zelfverzekerd en gelukkig
 • ik doe eindelijk wat mijn passie is: anders vrouwen helpen zich ook zo te voelen 

MIJN EIGEN STRIJD MET HET ONZEKERHEIDSMONSTER 

Ik ben zelf ook jarenlang zeer onzeker geweest. Van kinds af aan al. Doordat ik wilde dat iedereen mij aardig, mooi en lief vond, ben ik door de jaren heen een soort van kameleon geworden. Ik was altijd aan het aftasten wat een ander van mij wilde en hoe ik mij daarin moest gedragen waardoor ik nooit echt mezelf kon zijn. Ook al had ik genoeg vrienden, social media likes, een lieve partner en later zelfs kinderen, ik voelde me vaak erg eenzaam. 


Omdat ik altijd aan het pleasen was, gaf ik nooit mijn grenzen aan. Ik deed alles wat mij gevraagd werd en liep vaak nog een stapje harder. Ik nam te veel hooi op mijn vork en belande bijna met een burn-out thuis op de bank. Ik ben namelijk ZOVER over mijn eigen grenzen heen gegaan dat ik ze niet eens meer kon zien.


Ik was doodongelukkig...


 1. ik had geen energie meer en moest mezelf echt de dag door slepen met behulp van liters koffie en een berg zoetigheid
 2. ik voelde me onzichtbaar en trok me steeds verder terug in mijn cocon om te herstellen en om sociale contacten uit de weg te gaan
 3. ik kon geen vreugde meer voelen en zag alleen wat niet goed was in mijn leven
 4. ik was zo onzeker over mijn lichaam dat ik niet met mijn kinderen naar het zwembad durfde
 5. als ik alleen was dronk ik teveel wijn en at ik zakken chips leeg om de eenzaamheid maar niet te hoeven voelen
 6. de volgende dag voelde ik me enorm schuldig over mijn eetbui en at ik praktisch niet
 7. ik zat altijd in de zorgmodus en zette iedereen op 1 behalve mezelf, en dat terwijl ik volledig op mijn tandvlees liep
 8. ik was heel streng en hard voor mezelf en vond dat ik alles in mijn eentje moest kunnen
 9. in mijn werk hield ik me klein waardoor ik geen stap vooruit kwam en alleen de klote klusjes te doen kreeg
 10. etc.

Uiteindelijk heeft het mij een flink aantal jaren gekost om mijn negatieve zelfbeeld en onzekerheid te overwinnen. Ik blijk een compleet ander persoon te zijn! Waar ik altijd dacht dat de schaduw mijn plek was, heb ik ontdekt dat een plek in het licht mij veel beter past. Omdat ik aan den lijve heb ondervonden wat werkt maar vooral ook wat niet werkt, kun jij dit veel sneller voor elkaar krijgen! 

WAT KOST HET JE ALS JE BLIJFT RONDLOPEN MET JE ONZEKERHEID IN DE HUIDIGE SAMENLEVING?

 1. Je seksleven staat op een laag pitje of je kan niet echt genieten van het vrijen omdat je niet durft te zeggen wat je fijn vindt en je niet durft te laten gaan
 2. Je relatie komt onder druk te staan omdat je niet durft uit te spreken wat je behoeften zijn en waar jouw grenzen liggen en dat vreet aan je partner en het fundament van je relatie
 3. Jouw kinderen worden ook onzeker (of zijn het al!!!) omdat kinderen simpelweg het gedrag kopiëren wat ze voorgedaan krijgen van hun ouders
 4. Je krijgt zelden wat je wilt omdat je in conflicten altijd het onderspit delft of ze zelfs liever helemaal uit de weg gaat 
 5. Die irritante collega van je gaat er vandoor met de promotie waar jij zo hard voor hebt gewerkt omdat jij niet durft te laten zien wat je allemaal doet voor de organisatie
 6. Je loopt de leukste feestjes en mooiste kansen mis omdat je jezelf praktisch onzichtbaar maakt en daardoor vaak 'vergeten' wordt
 7. Je lichamelijke gezondheid gaat langzaam achteruit en door de jaren heen kom je steeds meer aan omdat je er ongezonde gewoonten op na houdt om de pijn van onzeker zijn maar niet te hoeven voelen 
 8. Je persoonlijke ontwikkeling en carrière stagneren omdat je geen dingen durft te doen die buiten je comfort zone liggen
 9. Je voelt je enorm eenzaam omdat je niet eerlijk durft te zijn over je onzekerheid uit angst om afgewezen te worden
 10. Je hebt last van een chronisch energielek omdat je je constant anders voordoet dan je in werkelijkheid bent

Het hebben van een negatief zelfbeeld en het bijbehorende gebrek aan zelfvertrouwen heeft een enorm effect op jouw leven. De hele dag door ben jij bezig met wat anderen van jou vinden waardoor er geen ruimte meer overblijft om te doen waar jij blij van wordt.


Ik zal het je zelfs nog erger vertellen: door die enorme onzekerheid is het ONMOGELIJK om te zijn wie jij werkelijk bent. En als je dat niet kan zal je nooit het leven leiden waar je écht gelukkig van wordt. Als jij je onzekerheid niet de baas wordt durf ik  te garanderen dat je niet alles uit het leven haalt wat er in zit en dat je gigantische spijt hebt op je sterfbed....


Maar geloof mij, er is een alternatief. Jij kan er namelijk voor kiezen verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en om de strijd aan te gaan met jouw onzekerheid.  Jij kan zélf jouw script herschrijven waardoor jij voor altijd meer zelfvertrouwen hebt.

BINNEN VIJF WEKEN HELP IK JOU JE ONZEKERHEID TE OVERWINNEN!

LAAT MIJ JOUW PERSOONLIJKE COACH ZIJN ZODAT OOK JIJ BLIJVEND ZELFVERTROUWEN KRIJGT

Als ENORME ervaringsdeskundige heb ik aan den lijve ondervonden hoe je kunt leren om met meer liefde naar jezelf te kijken en om af kan komen van onzekerheid. Ik heb mijn negatieve zelfbeeld uiteindelijk weten om te vormen tot mijn grote passie en help nu als Zelfbeeld Coach vrouwen om blijvend zelfvertrouwen te krijgen. 


En dit is PRECIES wat ik jou ook zo gun. Dat jij jouw negatieve verhaal weet om te vormen tot iets waar je energie uithaalt en gelukkig van wordt. Voor mij dus DE reden waarom ik mijn kennis en ervaring heb omgezet in een online programma voor meer zelfvetrouwen.

Omdat ik zelf ook online veel gedaan heb om van mijn onzekerheid af te komen durf ik wel te stellen dat dit het meest efficiënte en inhoudelijk het beste online programma is dat nu te vinden is. Je gaat direct de diepte in waardoor je jouw onzekerheid bij de wortel aangepakt. 


Dit zorgt ervoor dat je heel veel tijd en geld bespaart, flinke stappen zet en je al snel meer zelfvertrouwen krijgt.

HIERONDER EEN OVERZICHT VAN DE PERSOONLIJKE RESULTATEN DIE JE KAN VERWACHTEN:

 • Het doel van dit programma is dat jij jouw onzekerheid de baas wordt en vanuit hier keuzes kunt maken die passen bij wie jij werkelijk bent - en weer tevreden bent over je lichaam en je daardoor aantrekkelijker voelt.
 • Je zal in de eerste week al merken dat je onbewuste geprikkeld wordt, je steviger in je schoenen komt te staan en met een mildere blik naar jezelf kunt kijken.
 • Je gaat je positiever, vrijer en meer levendig voelen waardoor je niet alleen durft te kiezen om deel te nemen aan de leuke dingen in het leven, je zal ook daadwerkelijk meer van dit soort leuke dingen gaan aantrekken.
 • Je zal beter je grenzen durven aangeven en kunnen doen wat goed is voor jou. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om te kiezen voor jezelf en de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. 
 • Door dit alles word je niet meer geleefd door andere mensen en word je een écht voorbeeld voor jouw kinderen die daardoor ook meer zelfvertrouwen krijgen

DIT GA JE LEREN:

 • Je krijgt meer inzicht in de oorsprong van jouw onzekerheid en hoe jouw onzekerheid grip heeft op jouw leven en hoe je dat direct bij de kern kan aanpassen.
 • Je gaat leren hoe jij de confidence switch kan maken van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je lichaam en hoe belangrijk dit is voor blijvend zelfvertrouwen.
 • Je gaat leren hoe je die irritante en kritische stemmen de baas wordt en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze jou niet meer het leven zuur maken.
 • Je gaat leren jouw lichaam te zien voor wat het is: een prachtig instrument dat jou niet alleen de mogelijkheid biedt om te ervaren wat je wilt maar wat jou ook de mogelijkheid geeft om intens te genieten van al het moois in het leven.
 • Je gaat leren hoe jij meer verantwoordelijkheid kan nemen voor jouw leven en ervaren wat voor een impact dit heeft op de dingen die op je pad komen.
 • Je gaat leren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en hoe je dit daadwerkelijk kan doorvoeren in jouw leven.
 • Je gaat leren wat grenzen zijn, hoe je ze kan herkennen en hoe je hier naar kunt gaan handelen.
 • Je gaat leren hoe je meer kunt genieten van de kleine dingen in het leven en hoe je hier bewuster mee om kunt gaan.

DÈ DRIE SUCCES ELEMENTEN VOOR GEGARANDEERDE TRANSFORMATIE

SUCCES ELEMENT 1 

Ultieme Self Esteem Mind Hacks 

De basis voor jouw transformatie zijn de Mind Hacks die ik iedere week tijdens een nieuwe module uit de doeken doe. Deze Mind Hacks openen de deurtjes in jou die essentieel zijn voor direct meer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je zien wat jij doet om jezelf tegen te werken en klein te houden. Zodra je je hier bewust van wordt, kun je andere keuzes maken en je onzekerheid overwinnen.


SUCCES ELEMENT 2

Life Changing Challenges

Passend bij de Mind Hacks die je krijgt ga je aan de slag met de Challenges die ik je geef. Deze Challenges zijn heel praktisch en vergen niet veel tijd. Wèl laten ze je direct voelen hoe het is om regie te nemen en dat geeft energie en zelfvertrouwen. Daarnaast geven ze je richting in hoe je het beste grenzen kunt stellen en voorkom je dat je geleefd wordt door andere mensen.


SUCCES ELEMENT 3

Persoonlijke begeleiding 

Aanvullend op de Mind Hacks en Challenges krijg je ook persoonlijk begeleiding en feedback van mij waardoor alles wat je leert nóg beter beklijfd. Door deze verdiepingsslag te maken kan ik je helpen de dingen te zien die je zelf nog niet kan zien. Hierdoor loop je nooit vast, ga je razend snel op je doel af en krijg je daardoor het blijvende zelfvertrouwen wat je zo graag wilt. 

Ervaring van cursisten

Ik heb verschillende inzichten gekregen waardoor ik steviger in mijn schoenen sta. Bregtje heeft mij laten inzien waarom het zo belangrijk is om grenzen te hebben en er naar te handelen. 

Anniek Bosveld

De challenges hebben mij laten inzien dat ik zelf de keuze kan maken of ik aan de haal ga met de negatieve gedachten die in mijn hoofd op komen. Steeds vaker kan ik ervoor kiezen dit niet te doen. Wat een rust!

Eva Kemper

De begeleiding van Bregtje zorgde ervoor dat ik een stok achter de deur had en nu eindelijk meer zelfvertrouwen heb. Ik merk dat ik een stuk minder kritisch ben op mezelf en ook een opmerking van iemand anders makkelijker naast mij neer kan leggen.

Mariska van Engelen

WELKE KEUZE MAAK JIJ?

GA JIJ JE ONZEKERHEID OVERWINNEN EN EINDELIJK HET LEVEN LEIDEN DAT JE VERDIENT?

Ik wil je natuurlijk geen vertekend beeld geven. Ik heb geen succes in een flesje dat je simpelweg kan opdrinken en klaar is kees. Daadwerkelijk de ervaring opdoen en met trots en voldoening in het leven staan heeft tijd (5 weken met dit programma) en “effort” nodig.


You have got to do what it takes!


Er zijn natuurlijk verschillende wegen die naar Rome leiden. Maar ik heb het plan voor je uitgestippeld om op de meest efficiënte en snelle manier je eigen gewenste resultaat te behalen.

Ik garandeer je dat je alleen maar energie zal steken in de juiste thema's, die vrijwel direct resultaat zullen opleveren.


De grote vraag is dus of jij de vrouw bent die:


 • deze kans met beide handen aangrijpt en bereid is to do what it takes om jouw onzekerheid te overwinnen?
 • die de rest van haar leven de voordelen gaat ervaren van de investering die je hebt gedaan in jezelf?
 • die voor anderen een voorbeeld en een inspiratiebron zal zijn om dezelfde dappere keuzes te maken en te kiezen voor een leven wat ze écht voldoening gaat geven?

Of ben jij de persoon die over een tijdje denkt:


 1. had ik nou maar durven kiezen voor mezelf, dan had ik nu niet voor de honderdste keer over mij heen laten lopen
 2. had ik nou maar wél verantwoordelijkheid durven nemen voor mijn eigen leven, dan had ik mijn dochter nu het goede voorbeeld kunnen geven
 3. had ik het mezelf nou maar gegund om aan de slag te gaan met mezelf, dan had die leuke vent mij misschien wel zien staan
t.w.v. € 297,-

Online programma - Voor altijd meer zelfvertrouwen

Overwin je onzekerheid in 5 weken en ga het leven leiden wat past bij wie jij in essentie bent!

 • Je kan direct starten zodat jij binnen nu en een paar dagen al meer zelfvertrouwen gaat krijgen.
 • Iedere week een nieuwe Mindhack modules waarmee je de oorzaken van onzekerheid definitief aanpakt.
 • Self Esteem Mind Hacks waarmee je in iedere vervelende, uitdagende, sociale situatie instant zelfvertrouwen kan oproepen.
 • Transformation Challenges die ervoor zorgen dat je in actie komt en dat resultaat onvermijdelijk is.
 • Ik ben je persoonlijke coach en zorg ervoor dat je hoe dan ook resultaat gaat behalen. We doen het samen!

JE KRIJGT OOK NOG TOEGANG TOT DE VOLGENDE 4 EXCLUSIEVE BONUSSEN!!!

t.w.v. € 37,-

Bonus 1 - Moeiteloos alle ballen in de lucht

 • In deze exclusieve bonus ontdek je hoe je in vijf eenvoudige stappen een leven kan leiden wat in balans is - zodat je je nooit meer overwhelmed en gestresst voelt en je een op de loer liggende burn-out voorkomt. 
 • Je leert hoe je duidelijk grenzen kunt stellen zodat je niet meer geleefd wordt door andere mensen waar je enorm op leegloopt. 
 • Je ontdekt hoe je er voor anderen kunt zijn zonder dat je jezelf hierbij tekort doet.
 • Je ontdekt hoe je energielekken kunt dichten en beter bestand bent tegen jouw drukke bestaan.
 • Je leert hoe je alles goed draaiende houdt zonder dat je hier zelf aan onderdoor gaat.
 • Je ontdekt het belang van me-time en hoe je dit kunt inpassen in jouw leven zodat je er met maximale energie kunt zijn voor de mensen die belangrijk voor je zijn.
t.w.v. € 14,99

Bonus 2 - Ontdek je Passie 

Doe je niet waar je gelukkig van wordt? Weet je helaas ook niet in welke richting je dit moet zoeken? Mis je zingeving in je werk en leven? Ga dan direct aan de slag met 'Ontdek je Passie!':


 • Je ontdekt waar je nou echt gelukkig van wordt en hoe je dat met concrete actiepunten gaat bereiken.
 • Hiermee krijg je de regie over je leven terug en voorkom je dat je een middelmatig leven leidt en te weinig dingen doet waar je echt blij van wordt.
 • Je ontvangt exacte oefeningen om erachter te komen wat voor jou écht belangrijk is en wat jouw echte passie is zelfs als je dit  jaren geleden al bent kwijt geraakt.
 • Je gaat ervaren dat je veel meer energie krijgt door echt te doen wat je passie is.
t.w.v. € 24,99

Bonus 3 -De Anti-stress Bijbel voor vrouwen 

Het aantal mensen met een burn-out neemt toe. Uit onderzoek (TNO) blijkt dat in 2018 17,3 procent van de werkenden te maken had met burn-out klachten. In deze Anti-stress Bijbel ontdek je: 


 • Waarom stress een ENORME sluipmoordenaar is en het van levensbelang is om deze killer goed in de gaten te houden.
 • Hoe je de signalen van stress kunt herkennen. Je krijgt zicht op je psychische,- gedragsmatige,- emotionele,- en lichamelijke stress symptomen, zodat je er ook daadwerkelijk iets aan te doen.
 • Wat bij jou de situaties zijn die de meeste stress veroorzaken waardoor je inzicht krijg in wat je kan en wil veranderen.
 • De beste technieken om je prioriteiten te stellen, grenzen aan te geven, hulp te vragen en meer tijd te nemen om te herstellen.
 • Welke leefstijlfactoren kunnen helpen om een te hoog opgelopen stressniveau weer naar beneden te brengen.
 • Wat jouw energievreters zijn en wat jou juist energie brengt als het  gaat om voeding, beweging, herstelmomenten, denken, relaties en zingeving.
t.w.v. € 350,-

Bonus 4- Extra persoonlijke begeleiding

Nadat je de laatste Mindhack Module is vrij gekomen krijg je nog twee weken extra persoonlijke begeleiding van mij!


 • Ik neem je bij de hand zodat je er nooit alleen voor staat.
 • Stel mij je vraag en je krijgt altijd op korte termijn een persoonlijke reactie van mij.
 • Plan een call in bij me wanneer je vastloopt en krijg een op maat gemaakt advies .

WAT IS JE INVESTERING?

Voor een intensief persoonlijke coaching traject vraag ik normaliter tussen de €1.000 en €2.000. Omdat ik hier erg veel tijd en energie insteek kan ik helaas nooit meer dan 5 van deze klanten tegelijk hebben.


Het mooie van dit online programma is dat ik heel veel mensen tegelijk kan helpen en er ook nog een persoonlijk tintje eraan kan geven. 


Vandaag kun je meedoen voor het eenmalige introductiebedrag van €47,- i.p.v. €297,-. Dit is inclusief ALLE BONUSSEN ter waarde van €389,98


Nu moet ik wel zeggen dat dit aanbod voor maximaal 20 mensen beschikbaar is. Daarna gaat de pagina automatisch offline. Anders kan ik natuurlijk mijn online begeleiding niet garanderen. 


Hou genoeg van jezelf om deze investering in jezelf te doen.


Bedenk dit:

 • Dit programma is veel goedkoper dan een aantal sessies bij een coach of therapeut 
 • Dit programma is niet alleen goedkoper dan de meeste online cursussen maar je krijgt ook nog eens persoonlijke begeleiding
 • En we zijn vrouwen of niet: dit programma is zelfs goedkoper dan een paar mooie laarzen of een goede jeans....Need I say more?

Totale Waarde:

Dit programma en alle tijdelijke bonussen zijn opgeteld  €686,98 waard.

Helemaal omdat je direct toegang krijgt tot het programma!

 

Vandaag met korting:

 

Eenmalige aanbieding: €47,- eenmalig!

 

*Direct na aanmelding krijg je toegang tot het programma en alle waardevolle bonussen en heb je over vijf weken veel meer zelfvertrouwen dan je nu hebt. Anders krijg je je investering terug!

ZO WEET JE DAT JE AAN DE SLAG MOET MET JE ZELFVERTROUWEN

 1. Je kijkt liever niet in de spiegel. Hoewel je veel make-up gebruikt, heel veel aandacht besteedt aan je haar en je kleding, zorgt dat je altijd en overal tot in de puntjes verzorgt bent, ben je nooit blij of tevreden.
 2. Je vergelijkt jezelf met iedereen. Zelfs als er niets te vergelijken valt, vind jij wel een puntje waarop je jezelf kunt bekritiseren.
 3. Je haalt anderen stiekem graag naar beneden. Af en toe zoek je naar dingen waarop je een ander kunt afkraken. Simpelweg omdat je je er iets beter door voelt. 
 4. Iedere vorm van kritiek komt keihard aan. Het maakt niet uit of het terecht is, goed bedoeld of opbouwend, in jouw ogen is elke vorm van kritiek persoonlijk op jou gericht. Zie je nou wel, je deugt niet…
 5. Je steekt je nek liever niet uit. Je bent bang om je mening te geven. Liever kies je de gulden middenweg en probeer je conflicten te vermijden.

 6. Je bent de eerste om je te verontschuldigen voor… voor alles eigenlijk. Want het zal wel aan jou liggen. Jij hebt dit natuurlijk niet goed begrepen, je bent eigenlijk ook niet goed genoeg, dus jij zal het verkeerd gedaan hebben.

 7. Je gooit snel de handdoek in de ring. Zodra iets dreigt te mislukken, ben je weg. Je bent zo bang dat je faalt, dat je door de mand valt of dat anderen iets van je vinden, dat je liever opgeeft dan een fout maakt.

 8. Je kunt niet gewoon 'dankjewel' zeggen als iemand je een compliment geeft. Je hebt gewoon geen idee hoe je moet reageren. Vaak ben je het ook niet met de persoon in kwestie eens.

Weet je niet helemaal zeker of het wel iets voor je is?

Naast alle bonussen die je zal ontvangen, geef ik je ook een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Mocht je de inzichten, tips en technieken hebben uitgeprobeerd en merk je geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. 


Probeer dus gerust het hele programma uit. Wanneer het niet bij je past (wat ik betwijfel), laat me het dan direct weten en je krijgt je geld terug. De reden waarom ik dit toevoeg aan het programma is omdat ik ervan overtuigd ben dat dit je enorm gaat helpen.

Deze resultaten hebben zij behaald

Tessa Schuiling

Ik heb even getwijfeld maar ik ben achteraf erg blij dat ik deze investering heb gedaan in mijzelf. Ik voel me krachtiger en heb minder negatieve gedachten in mijn hoofd.  

Fabienne Bosveld

Ik had niet gedacht dat het kon maar ik sta écht met een glimlach voor de spiegel. Niet omdat mijn lijf is veranderd maar omdat ik op een andere manier kan kijken. 

Jantine van den Berg

Nooit gedacht dat het zo fijn zou kunnen zijn om mezelf met liefde en respect naar mijzelf te kunnen kijken. Sinds ik dit beter kan trek ik ook hele andere mensen aan in mijn leven. Ik ben zelfs aan het daten.

Krijg direct toegang tot meer zelfvertrouwen!

arrow_drop_up arrow_drop_down