arrow_drop_up arrow_drop_down

Helemaal klaar met  jouw negatieve zelfbeeld en bijbehorende onzekerheid?

Berg dan die zweep op, kom in actie en verbeter je zelfbeeld binnen 5 weken!

Hoe zou jouw leven veranderen?


 • Als je positiever in het leven zou staan zodat je meer kunt genieten?
 • Als je minder kritisch op jezelf zou zijn zodat je meer relax bent?
 • Als je je minder aantrekt van een ander zodat je kunt doen wat past bij jou?
 • Als je beter voor jezelf zou zorgen zodat je meer energie hebt voor leuke dingen?
 • Als je de ballen zou hebben om te doen waar JIJ gelukkig van wordt?


DAT ZOU FANTASTISCH ZIJN TOCH?

Toch lukt het je niet, wat je ook probeert...

Iedere dag heb jij goede voornemens. Als je drie kilo afvalt bent je wèl blij met je lijf. Als je twee keer in de week wilt vrijen ben je wèl een goede partner. Als je minder vaak bromt op je kinderen ben je wèl een goede moeder.


En toch, of je voldoet aan de door jou opgelegde standaarden of niet, je gaat niet méér van jezelf houden. Je blijft kritisch op jezelf en gaat wankelen door wat andere mensen over je zeggen. Hoe jij je voelt over jezelf wordt bepaald door de buitenwereld. Je stelt iedere keer hogere eisen aan jezelf en stelt jezelf steeds vaker teleur. Ooit zal het wel beter worden denk je....

Je blijft maar hangen in die negatieve verhalen

 1. Je dag begint voor de spiegel met een opsomming van wat niet goed is aan jou.
 2. Je sluit de dag af met een lijstje van wat je morgen allemaal anders gaat doen.
 3. Je vind jij jezelf pas goed genoeg als een ander dat ook vindt.
 4. Met andere woorden, je vindt jezelf niet ok zoals je bent.

Je bent zeker niet de enige. Er zijn heel veel mensen die niet over voldoende zelfliefde beschikken. Van kinds af aan vertellen we onszelf bepaalde verhalen. Dat we pas liefde verdienen als we ons anders voor doen dan we zijn. 

Maar stel je nu eens voor...


 • Hoe zou het zijn als je met andere gedachten voor de spiegel staat?
 • Dat je de dag afsluit met een lijstje van dingen waar je trots op bent?
 • Hoe zou het zijn als je volledig blij bent met wie je bent en hoe je eruit ziet?
Zou je dan niet enorm gelukkig zijn? Veel meer kunnen genieten van alles wat je doet? Een leukere partner, ouder en vriend(in) zijn?

BINNEN VIJF WEKEN HELP IK JOU AAN EEN POSITIEVER ZELFBEELD

Even voorstellen...ik ben Bregtje Hermans

Ik ben jarenlang onzeker geweest. Eigenlijk van kinds af aan al. Doordat ik wilde dat iedereen mij aardig, mooi en lief zou vinden, ben ik door de jaren heen een soort van kameleon geworden. Ik was altijd aan het aftasten wat een ander van mij wilde en hoe ik mij daarin moest gedragen. Ook al had ik genoeg vrienden, een lieve partner en later zelf kinderen, ik voelde me vaak erg eenzaam. 


Omdat ik altijd aan het pleasen was, gaf ik nooit mijn grenzen aan. Ik deed alles wat mij gevraagd werd en liep vaak nog een stapje harder. Ik nam te veel hooi op mijn vork en belande bijna met een burn-out thuis op de bank. Ik ben namelijk ZOVER over mijn eigen grenzen heen gegaan dat ik ze niet eens meer kon zien. Ik was doodongelukkig....


Uiteindelijk heeft het mij twee jaar gekost om mijn negatieve zelfbeeld te overwinnen. Ik blijk een compleet ander persoon te zijn. Waar ik altijd dacht dat de schaduw mijn plek was, heb ik ontdekt dat een plek in het licht mij veel beter past! Omdat ik aan den lijve heb ondervonden wat werkt maar vooral ook wat niet werkt, kun jij dit veel sneller voor elkaar krijgen! 

Van laag zelfbeeld naar Zelfbeeld Coach

Als ENORME ervaringsdeskundige heb ik aan den lijve ondervonden hoe je kunt leren om met meer liefde naar jezelf te kijken. Ik heb mijn negatieve zelfbeeld uiteindelijk weten om te vormen tot mijn grote passie en kan nu als Zelfbeeld Coach mensen helpen die momenteel staan waar ik vandaan kom. 


En dit is PRECIES wat ik jou ook zo gun. Dat jij jouw negatieve verhaal weet om te vormen tot iets waar je energie uithaalt en gelukkig van wordt. Voor mij dus DE reden waarom ik mijn kennis en ervaring heb omgevormd tot een online cursus. Ik gun het namelijk iedereen om blij te zijn met wie hij of zij is!


Deze online cursus is dus speciaal voor mensen met een laag zelfbeeld die heel graag:

 • minder kritisch willen zijn op zichzelf
 • die negatieve gedachten willen stop zetten
 • meer energie willen hebben 
 • positiever in het leven willen staan
 • eindelijk eens willen doen wat goed is voor hen

Deze cursus is voor jou als...

 • je stuiterdol wordt van al die negatieve gedachten in je hoofd
 • je voldoende zelfliefde voelt om jezelf dit te gunnen
 • je klaar bent met excuses om maar niet met jezelf aan de slag te gaan
 • je er gek van wordt dat je altijd maar doet wat een ander wil en niet kiest voor jezelf
 • je bereid bent om het werk te verrichten dat nodig is om je zelfbeeld te verbeteren

Begin zeker niet aan deze cursus als...

 1. je niet de discipline op kan brengen om met jezelf aan de slag te gaan
 2. je het eigenlijk wel ok vindt om te doen wat een ander graag wil
 3. je jouw oude vertrouwde leventje stiekem wel comfortabel vindt
 4. je bang bent om uiteindelijk wel gelukkig én succesvol te worden

Merk je geen verschil?

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze online cursus je gaan helpen, dat ik je een volledige garantie geef. Mocht je de inzichten, tips en technieken hebben uitgeprobeerd en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Zo weet je zeker dat je een negatief zelfbeeld hebt

 1. Je kijkt liever niet in de spiegel. Hoewel je veel make-up gebruikt, heel veel aandacht besteedt aan je haar en je kleding, zorgt dat je altijd en overal tot in de puntjes verzorgt bent, ben je nooit blij of tevreden.
 2. Je vergelijkt jezelf met iedereen. Zelfs als er niets te vergelijken valt, vind jij wel een puntje waarop je jezelf kunt bekritiseren.
 3. Je haalt anderen stiekem graag naar beneden. Af en toe zoek je naar dingen waarop je een ander kunt afkraken. Simpelweg omdat je je er iets beter door voelt. 
 4. Iedere vorm van kritiek komt keihard aan. Het maakt niet uit of het terecht is, goed bedoeld of opbouwend, in jouw ogen is elke vorm van kritiek persoonlijk op jou gericht. Zie je nou wel, je deugt niet…
 5. Je steekt je nek liever niet uit. Je bent bang om je mening te geven. Liever kies je de gulden middenweg en probeer je conflicten te vermijden.

 6. Je bent de eerste om je te verontschuldigen voor… voor alles eigenlijk. Want het zal wel aan jou liggen. Jij hebt dit natuurlijk niet goed begrepen, je bent eigenlijk ook niet goed genoeg, dus jij zal het verkeerd gedaan hebben.

 7. Je gooit snel de handdoek in de ring. Zodra iets dreigt te mislukken, ben je weg. Je bent zo bang dat je faalt, dat je door de mand valt of dat anderen iets van je vinden, dat je liever opgeeft dan een fout maakt.

 8. Je kunt niet gewoon 'dankjewel' zeggen als iemand je een compliment geeft. Je hebt gewoon geen idee hoe je moet reageren. Vaak ben je het ook niet met de persoon in kwestie eens.

Krijg direct toegang tot deze online cursus

"De beste investering die je kan doen is de investering in jezelf"

Ervaring van cursisten

Ik heb verschillende inzichten gekregen waardoor ik steviger in mijn schoenen sta. Bregtje heeft mij laten inzien waarom het zo belangrijk is om grenzen te hebben en er naar te handelen. 

Anniek Bosveld

De opdrachten hebben mij laten inzien dat ik zelf de keuze kan maken of ik aan de haal ga met de negatieve gedachten die in mijn hoofd op komen.  Steeds vaker kan ik ervoor kiezen dit niet te doen. Wat een rust!

Eva Kemper

De begeleiding van Bregtje zorgde ervoor dat ik een stok achter de deur had en de opdrachten netjes heb gemaakt. Ik merk dat ik een stuk minder kritisch ben op mezelf en ook een opmerking van iemand anders makkelijker naast mij neer kan leggen.

Martijn van Engelen

DÈ DRIE SUCCES ELEMENTEN VOOR GEGARANDEERDE TRANSFORMATIE

SUCCES ELEMENT 1 

Basis voor transformatie

De basis voor jouw transformatie zijn inzichten die je krijgt. Deze inzichten openen de deurtjes in jou die  essentieel zijn voor meer licht in je leven. Hierdoor ga je zien wat jij doet om jezelf tegen te werken en klein te houden. Zodra je je hier bewust van wordt, kun je andere keuzes maken.

SUCCES ELEMENT 2

Implementatie

Passend bij de inzichten die je krijgt ga je aan de slag met de opdrachten die ik je geef. Deze opdrachten zijn heel praktisch en vergen niet veel tijd. Wèl laten ze je direct voelen hoe het is om regie te nemen en om bewust met jezelf bezig te zijn. Daarnaast geven ze je richting in hoe jij kunt worden wie je bent en hoe je kunt doen wat bij jou past.

SUCCES ELEMENT 3

Je doet het niet alleen

Aanvullend op de inzichten en opdrachten bied ik je de mogelijkheid om je opdrachten en ervaringen met mij te delen. Door deze verdiepingsslag te maken kan ik je helpen dingen te zien die je zelf nog niet kan zien. Hierdoor kun je nóg meer uit deze online cursus halen. 

Anders dan bij andere online cursussen krijg je met deze cursus de kans om persoonlijke feedback te krijgen op hoe jij de dingen aanpakt. Op deze manier kun je nóg meer uit deze online cursus te halen en sneller resultaat boeken. 

Deze resultaten zal je gegarandeerd boeken

Door aan de slag te gaan met deze online cursus en je inzichten met mij te delen zal je 

 • binnen vijf weken met meer liefde naar jezelf kunnen kijken
 • positiever in het leven kunnen staan
 • beter je grenzen durven aangeven en kunnen doen wat goed is voor jou

Hierdoor ontstaat er meer ruimte om te kiezen voor jezelf en de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. 

Dit kun je verwachten van mij

Vijf weken lang komt er iedere week online een nieuwe module vrij. In deze vijf modules geef ik je inzichten die essentieel zijn voor meer zelfliefde en een positiever zelfbeeld. Inzichten die je direct kunt toepassen door de praktische opdrachten die je krijgt. Thema's die worden benoemd zijn onder andere:

 • inzicht in je zelfbeeld en de oorsprong hiervan
 • minder in je hoofd, meer in je lijf
 • verantwoordelijkheid nemen
 • beter voor jezelf zorgen
 • grenzen leren herkennen en er naar handelen
 • liefde voor je lijf voelen
 • meer vreugde ervaren

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de door jou gemaakte opdrachten te delen met mij. Hierdoor worden de inzichten die je hebt gekregen verder uitgediept en wordt het nóg makkelijker voor jou om zelfliefde te ervaren en een positief zelfbeeld te creëren. En vertrouw op mij,  zodra je dit ervaart, verandert je leven!


Deze resultaten hebben zij behaald

Ties Schuiling

Ik heb even getwijfeld maar ik ben achteraf erg blij dat ik deze investering heb gedaan in mijzelf. Ik voel me krachtiger en heb minder negatieve gedachten in mijn hoofd.  

Fabienne Bosveld

Ik had niet gedacht dat het kon maar ik sta écht met een glimlach voor de spiegel. Niet omdat mijn lijf is veranderd maar omdat ik op een andere manier kan kijken. 

Jantine van den Berg

Nooit gedacht dat het zo fijn zou kunnen zijn om mezelf met liefde en respect naar mijzelf te kunnen kijken. Sinds ik dit beter kan trek ik ook hele andere mensen aan in mijn leven. Ik ben zelfs aan het daten.

Krijg direct toegang 

tot deze online cursus maar € 87,-

in plaats van €279,-!

Daarbij ontvang je ook nog onderstaande bonussen!

Extra bonussen t.w.v. €465,95!

 • gratis toegang tot de online cursus 'Een leven in balans' t.w.v. €97,-
 • twee weken extra online begeleiding na afronding van de cursus t.w.v. €350,-
 • gratis e-boek Ontdek je Passie t.w.v. €14,99
 • gratis Startershandleiding Geluk t.w.v. €9,99
Wij maken gebruik van cookies