arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe zou je het vinden om minder stress, meer rust en meer energie te ervaren in je dagelijkse leven?

Neem je huidige leven onder de loep en kom in actie!

Hoe zou jouw leven veranderen?

 • Als je meer energie zou hebben?
 • Als je positiever in het leven staan?
 • Als je een betere balans weet te vinden tussen wat je moet doen en wat je wil doen?
 • Als je eindelijk gaat doen wat goed is voor jou?

Dat zou fantastisch zijn toch?

Toch lukt het je niet, wat je ook probeert....

Iedere week heb jij goede voornemens. Gezonder eten, meer bewegen, minder brommen op man en kinderen, je huis beter aan kant houden, minder stressen op je werk en vaker afspreken met je vriendinnen.


En toch krijg je het niet voor elkaar. Je stelt iedere keer hogere eisen aan jezelf en stelt jezelf steeds vaker teleur. Je bent in een negatieve spiraal beland en weet even niet hoe je hier uit moet komen. Ooit zal het wel beter worden denk je.

Je blijft maar hangen in dat lage energie niveau, bergen stress en negatieve gedachten...

 1. Je voelt je nooit echt uitgeslapen
 2. Je bent  geneigd om alles van de sombere kant te bekijken
 3. Je ervaart gedurende de dag veel stress en heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden
 4. Het is voor jou een strijd om de balans tussen werk en privé te bewaren

Je bent zeker niet de enige. Er zijn heel veel mensen die niet voldoende energie hebben om op een leuke manier de dag door te komen. Een laag energieniveau maakt het leven onnodig zwaar waardoor het moeilijk is om te kunnen genieten van al het moois dat er is.

Maar stel je nu eens voor....

 • Hoe zou het zijn als je voldoende energie te hebben om te doen wat jij wil?
 • Zou je dan niet enorm gelukkig kunnen zijn?
 • Veel meer kunnen genieten van alles wat je doet?
 • Een leukere partner, moeder, dochter en vriendin zijn?
 • Hoe zou het zijn om de juiste prioriteiten te kunnen stellen?
 • Hoe zou het zijn als je een leven leidt zonder stress en vol met liefde?

Binnen vijf weken help ik jou aan een leven dat meer in balans is

Als ENORME ervaringsdeskundige heb ik aan den lijve ondervonden hoe je kunt leren om meer balans aan te brengen in je leven. Deze inzichten heb ik verwerkt in een online cursus speciaal voor mensen die heel graag:


 • minder stress willen ervaren
 • meer balans willen krijgen tussen werk en privé
 • eindelijk eens willen doen wat goed is voor jou

Naast deze online cursus krijg je

 • gratis toegang tot de online community
 • 1 week online begeleiding van mij t.w.v. €195,-
 • gratis de Anti-stress bijbel t.w.v. €18,95

Ik ben een echte ervaringsdeskundige

Ik ben jarenlang een pleaser en een doorzetter geweest. Een gevaarlijke combinatie.... Toen ik kinderen kreeg dreef deze combinatie mij richting een burn-out. Ik stond stijf van de stress, kon nergens meer van genieten en had het gevoel dat ik niks meer onder controle had. 


Ik heb het ernorme geluk gehad dat ik bij een goede coach terecht kwam die mij leerde inzien in welke patronen en overtuigingen vast zat. Toen ik dit begon in te zien kon ik de wijzigingen doorvoeren in mijn leven die noodzakelijk waren om weer een beetje lucht te krijgen.


Stapje voor stapje kreeg ik meer energie. Ik leerde mijn eigen grenzen herkennen en kon hier ook steeds beter naar handelen. Desondanks mijn goede coach heeft het herstel traject mij behoorlijk wat tijd gekost. Deze tijd kun jij besparen door direct aan de slag te gaan met de inzichten die ik over de tijd verkregen heb.

Deze cursus is voor jou als...

 • je voldoende zelfliefde voelt om jezelf dit te gunnen
 • je klaar bent met excuses om maar niet met jezelf aan de slag te gaan
 • je er gek van wordt dat je altijd maar doet wat een ander wil en niet kiest voor jezelf
 • je bereid bent om het werk te verrichten dat nodig is om meer rust te krijgen in je leven

Begin zeker niet aan deze cursus als...

 1. je niet de discipline op kan brengen om met jezelf aan de slag te gaan.
 2. je het eigenlijk wel ok vindt om te doen wat een ander graag wil.
 3. je jouw oude vertrouwde leventje stiekem wel comfortabel vindt.
 4. je bang bent om uiteindelijk wel gelukkig én succesvol te worden.

Merk je geen verschil?

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze online cursus je gaan helpen, dat ik je een volledige garantie geef. Mocht je de inzichten, tips en technieken hebben uitgeprobeerd en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Krijg direct toegang tot deze online cursus

Ervaring van cursisten

Deze curus heeft mij laten inzien dat alles wat ik wil doen in een dag simpelweg niet kan. Ik stel prioriteiten en zie ook in dat er niks mis mee is om af en toe even rust te nemen.

Veerle de Haan

Ik heb verschillende inzichten gekregen waardoor ik nu zie waar ik de fout in ga. Eindelijk begin ik te zien wat mijn grenzen zijn en hier ook naar te handelen.

Tamara Koning

Vooral de opdrachten hebben mij echt aan het denken gezet. Wie ben ik, waar sta ik voor en wat vind ik belangrijk in het leven. Oh en ik heb ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in mijn slaap- en voedingspatroon.

Annette Snel

DÈ VIJF ELEMENTEN VOOR GEGARANDEERD SUCCES

In 5 weken een leven in balans!

Deze online cursus laat je inzien dat het wel degelijk mogelijk is om een leven te leiden wat in balans is. Waarin je echt gelukkig bent en kan genieten van al het moois wat je om je heen hebt. 


Je leert dat er verschillende elementen zijn die allemaal invloed hebben op elkaar. Laat je er eentje glippen, dan is de kans groot dat het op alle gebieden minder gaat. Je moet de balans bewaren. In deze online cursus leer je hoe je dit doet. 

ELEMENT 1 

Inzichten

In de eerste week ga je aan de slag met het element Body. In deze les leer je hoe je je energieniveau op peil krijgt zodat je voldoende energie hebt om je leven in balans te houden.

ELEMENT 2

Soul

In de tweede week krijg je inzicht in je eigen binnenwereld. Wie ben je? Wat voor een karakter heb je? Daarnaast leer je hoe je keuzes kunt maken vanuit liefde in plaats van angst en leer je beter luisteren naar je gevoel.

ELEMENT 3

Mind

In de derde week leer je hoe je je negatieve gedachten om kunt zetten naar een positieve mindset, hoe je stopt met piekeren, hoe je rust krijgt in je hoofd en hoe je jezelf kunt accepteren zoals je bent. 

ELEMENT 4

Career

In de vierde week sta je stil bij het werk dat je doet. Een (groot) deel van de uren in een week zal je hieraan besteden. Het is dus van groot belang dat je energie krijgt van je werk en het je niet alleen energie kost.

ELEMENT 5

Balans

In de laatste week van de cursus ga je leren hoe je de balans bewaart tussen de eerder geleerde elementen. Je krijgt o.a. inzicht in hoe jij je tijd besteedt en in wat stilte en in het nu leven voor jou kan doen.

Anders dan bij andere online cursussen krijg je met deze cursus de kans om persoonlijke feedback te krijgen op hoe jij de dingen aanpakt. Op deze manier kun je nóg meer uit deze online cursus te halen en sneller resultaat boeken. 

Deze resultaten zal je gegarandeerd boeken

Door aan de slag te gaan met deze online cursus en je inzichten met mij te delen zal je 

 • binnen vijf weken meer energie hebben
 • meer rust ervaren in je dagelijkse leven
 • beter je grenzen durven aangeven en te doen wat goed is voor jou

Door samen met mij aan de slag te gaan zal je minder hoge eisen stellen aan jezelf en inzien wat voor een positief effect de rust in je hoofd heeft. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om te kiezen voor jezelf en de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. 

Dit kun je verwachten van mij

Vijf weken lang komt er iedere week online een nieuwe module vrij. In deze vijf modules geef ik je inzichten die essentieel zijn voor meer rust in je hoofd, energie in je lijf en balans in je leven. Inzichten die je direct kunt toepassen door de praktische opdrachten die je krijgt. 

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de door jou gemaakte opdrachten te delen met mij. Hierdoor worden de inzichten die je hebt gekregen verder uitgediept en wordt het nóg makkelijker voor jou om rust te creëren en grenzen te stellen. En vertrouw op mij, zodra je dit ervaart, verandert je leven!

Krijg direct toegang 

tot deze online cursus voor maar €37,- in plaats van €117,-

Daarbij ontvang je ook nog onderstaande bonussen!

Extra bonussen t.w.v. €213,95!

 • gratis de Anti-stress bijbel t.w.v. €18,95
 • 1 week online begeleiding van mij t.w.v. €195,-
 • gratis toegang tot de community