arrow_drop_up arrow_drop_down

Het allermooiste is dat alles al in jou zit

Hier kan ik je bij helpen

Hoogevoeligheid

Je bent HSP'er en vindt het lastig om hier mee om te gaan. Wat zijn jouw kwaliteiten hierin? Waar liggen je grenzen? Hoe zorg je goed voor jezelf en hou je je energieniveau op peil? Ik kan je helpen om antwoord te vinden op deze vragen. Je zal verbaast zijn over de kracht die zit in jouw gevoeligheid. 


Laag zelfbeeld, zelfontwikkeling, onzekerheid

Veel mensen hebben een negatief beeld van zichzelf en dat werkt tegen in alles wat ze willen bereiken in het leven. Heb jij een laag zelfbeeld en zou je op een positievere manier naar jezelf willen leren kijken? Ik kan je de inzichten geven die nodig zijn om dichter bij jezelf te komen.


Piekeren, negatieve gedachten

Gedachten in je hoofd kunnen je van tijd tot tijd flink bezighouden. Overdag en ’s nachts. En zijn jouw negatieve gedachten wel altijd reëel? En helpen ze, of belemmeren ze je juist? Ik kan je helpen weer baas te worden over je eigen gedachten. 

Het fundament van mijn begeleiding

Mijn aanpak is gebaseerd op TA (transactionele analyse) en NLP (neurolinguistisch programmeren).  Transactionele analyse is een stroming uit de humanistische psychologie en is, zoals de naam al zegt, gericht op het analyseren. Met andere woorden: TA geeft zicht op de oorsprong van de uitdagingen die jij ervaart. 


Neurolinguistisch programmeren is een methode die praktische tools biedt waarmee jij op een andere manier naar jezelf en de wereld leert kijken. Met NLP ga je aan de slag met je zintuigen, gedachten en gevoelens met als doel je bewust te worden van die invloeden. 

Kennismaking en start traject

Ik nodig je uit voor een gratis kennismaking van 45 minuten in mijn praktijk in Heeten. Onder het genot van een kop thee en een stuk chocola gaan wij samen ontdekken of de welbekende 'klik' er is. Dit kennismakingsgesprek kan overigens ook via Skype of Face time. Als tijdens de kennismaking blijkt dat de wederzijdse klik er is, bepalen we samen aan de hand van jouw doelen en waar jij je prettig bij voelt hoe we ons traject samen vorm gaan geven. Hoe vaak hebben we contact? En doen we dit alleen d.m.v. face-to-face sessies of ook (deels) online en/of telefonisch? 

De sessies

Door met jou in gesprek te gaan brengen we samen in kaart waar jij vastloopt. Ik werk ook graag met opstellingen en verschillende oefeningen omdat je lichaam vaak al weet wat je met je hoofd nog niet begrijpt. Ik geef je verschillende inzichten waardoor je je  bewust word van je eigen gedrag en ook waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Vanuit deze bewustwording kan ik jouw praktische tools aanreiken waarmee jij weer grip krijgt op je eigen leven. 


Een sessie duurt overigens 1 uur. Ik hanteer een uurtarief van €75,-. inclusief btw voor particulieren. 

Gratis intakegesprek?

Ben jij benieuwd of de spreekwoordelijke klik er is met mij? Wil je weten of ik jou verder kan helpen in de zoektocht naar jezelf? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek, een kop thee (of koffie) en een stuk chocolade.

Wij maken gebruik van cookies